Kyle
Mesaje : 32 Data de inscriere : 18/07/2010 Localizare : pe calculator..^^ Joburi/Distractii : desen,muzica,amv,karaoke
| Subiect: A venit avionuuuuuu!!! Lun Iul 19, 2010 11:13 am | |
| Da..deci Dj. Yuukina aici si tot ce urmează să vă spun despre moi e total (ne)adevărat!Mwahahaha! Yuukina-san e-imatură duh.. -glumeață -dependentă de J/K-pop -plictisită -T.O.P-addict (*fangirl sream* T.O.P Rullz!!!) -Strify-Addict(Asta de cand ma stiu pe forumuri Yaaay) -rebelă -îndrăgostită -pesimistă -răutăcioasă -autoritară -nebună -curioasă de la naștere Yuukina-san luvește-BigBang ,Cinema Bizzare -T.O.P,Strify -să sta pana noaptea la 3 și ceva. -să se joace cu păru -bilibioteca xD -desenu` -să măzgălească pereții cu carioca -să asculte muzică la maxim -să bântuie folomurileși să aiba persu boy Yuukina-san - Top smexy boyz ^^7.Kyuhyun 6.G-Dragon 5.Kevin 4.Tipu ăsta..Kim Nam Gil *Fangirl scream* 3.Momoșelul ăsta!!! Strify 2.Tipu..(TH FAN) 1.T.O.P Restu dau edit..acu tre sa dau un restrat^^ | |
|
KiKi :] Admin
Mesaje : 39 Data de inscriere : 16/07/2010 Localizare : On My Forum <3 Joburi/Distractii : Postat.Postat.Postat. :]]
| Subiect: Re: A venit avionuuuuuu!!! Lun Iul 19, 2010 11:16 am | |
| Hi. T.O.P !!! * screams * E superbbb <3 And... Welcome here !! Sper sa te distrezi si sa iti faci prieteni, bla-bla-bla.
Happy posting and no-spam :]] | |
|
Dantes
Mesaje : 62 Data de inscriere : 19/07/2010 Localizare : .....mda pe aici.... Joburi/Distractii : ..x_X .... nothing
| Subiect: Re: A venit avionuuuuuu!!! Lun Iul 19, 2010 11:42 am | |
| sisa meeeeea, ai vazut fisa mea? nu ti'am zis ca te iubesc? o ba da, ti'am zis da daca nu atiai iti mai zic odata love you my sis :XxXxXxX deic, bine ai venit pe aici! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: A venit avionuuuuuu!!! | |
| |
|